'DAHA ÖNCE MÜVEKKİLİMİ ÇAĞIRMADILAR'
Uyar’ın avukatı Şeref Han,müvekkilinin daha önce çağrılmadığını savunarak yargıdan kaçtığı iddialarını reddetti. Han, "Henüz yeni iki madenci arkadaşımıza ölü olarak ulaşıldığı için suçun hukuki vasıf ve mahiyeti belli olmuş ve bu anlamda sanıkların ifadesine başvurma ihtiyacı hissedilmiştir. Zaten daha önce müvekkilimi çağırmadılar ki. Hangi suçtan çağıracaklardı, biz hâlâ ümidimizi muhafaza ediyorduk" dedi.
YEDİ KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Ermenek'teki madende mahsur kalan işçilerden cenazelerine ulaşılan Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı dün ağıt ve gözyaşlarıyla toprağa verilmişti.
Kömür ocağında mahsur kalan 16 madenciye ulaşmak için çalışmalar sürdürülürken, faciay dair yürütülen soruşturmada yedi kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan ve maden yöneticileriyle ocakta görevli mühendislerden oluşan liste şöyle: Kömür ocağının ruhsatına sahip Ermenek Cenne Linyit Kömürü Ltd. Şti yöneticisi Adullah Özbey, Ermenek Cenne Linyit Kömürü şirketi işleme müdürü Mehmet Zeybek, teknik nezatci Ali Uyar, Has Şekerler Madencilik'ten işletme müdürü Yavuz Özsoy, maden mühendisleri Cemile Karaca, Nuray Yetiş, İş Eğitim Uzmanı Engin Yeti.
TÜRK YILDIZLARI MERSİN’DE GÖRSEL ŞÖLEN...
Vali Toros, Türk Yıldızları’nın gösterisini...
...TÜRK YILDIZLARI EKİBİ’NDEN BAŞKAN SEÇER’E...
2. ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLADI...
Türk Yıldızları Ekibi’den Vali Toros’a...
MEZİTLİ’DE YÖRESEL BİRLİK, BERABERLİK...
ÇOCUKLARIN 23 NİSAN KIYAFETLERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN...
BAŞKAN SEÇER, ‘CNR LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK...
Yorumlar