Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, Amasya Taşova YİBO karşısında aldığı galibiyetle üst sıralara çıkmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Kayhan Kurt,bu karşılaşma hakkında yaptığı açıklamada ”Antalya’yı yeneceğiz” dedi.
Kulüp Başkanı Kayhan Kurt, "Amasya karşısında takım olarak iyi oynadık ve iyi mücadele ettik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Son haftalardaki çıkışımızı Antalyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
Geçtiğimiz hafta sonu evinde Amasya Taşova YİBO'yu 33-24 mağlup eden Mersin Hantaş, bir hafta aradan sonra yeniden galibiyet aldı. Ligde oynadığı 21 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlik, 11 mağlubiyet alan Mersin ekibi, 18 puanla 8. sırada bulunuyor. Yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı da kazanıp üst sıralara çıkmaya devam etmek istiyorHentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, Amasya Taşova YİBO karşısında aldığı galibiyetle üst sıralara çıkmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Kayhan Kurt, ”Antalya’yı yeneceğiz” dedi.
MSK, YALOVASPOR’U KONUK EDECEK...
KIR ÇİÇEKLERİ GÖZÜNÜ OLİMPİYATLARA DİKTİ!...
Çimsa ÇBK Mersin Avrupa ikincisi oldu...
YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NDA HEDEFE DOĞRU...
TOUR OF MERSİN’ GÖRKEMLİ FİNALLE SONA ERDİ...
‘7.ULUSLARARASI TOUR OF MERSİN’İN EN ZORLU...
7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NUN...
‘7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET...
Yorumlar