Futbolun çirkinleştirilmemesi gerektiğini belirten Kahramanlı, Galatasaraylı futbolcuların hakemle oynadıklarını iddia etti. Futbolcularının çirkin hiç birşey yapmadığını dile getiren Kahramanlı, iyi mücadele ettiklerini, bu nedenle de oyuncularını kutladığını kaydetti.
Galatasaraylıların "Siz oynadınız, siz kazanmanız gerekirken puanı bize hediye ettiniz" dediklerini aktaran Kahramanlı, şöyle konuştu:
"Hakemin hataları vardı. Galatasaray'a verilen penaltı gereksiz ve penaltıyla ilgisi yok. Kalecimiz Nihat'ın orada hiçbir şekilde Burak'a müdahalesi veya teması yok. Çocuğun hakkını yediler. Burak kendini yere attı. Maalesef hakemler bunu görmezlikten geliyor. Bizim hakkımızsa, hakkımızı helal etmiyoruz."
Hakemlerin baskı altıda kaldıklarını savunan Kahramanlı, "Bir hakem korkmayacak ve gereğini yapacak. Hakemlerimizin bu konularda hataları var. Bundan sonra hakemlerin baskı altında kalmaması lazım" diye konuştu.
MSK, YALOVASPOR’U KONUK EDECEK...
KIR ÇİÇEKLERİ GÖZÜNÜ OLİMPİYATLARA DİKTİ!...
Çimsa ÇBK Mersin Avrupa ikincisi oldu...
YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NDA HEDEFE DOĞRU...
TOUR OF MERSİN’ GÖRKEMLİ FİNALLE SONA ERDİ...
‘7.ULUSLARARASI TOUR OF MERSİN’İN EN ZORLU...
7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NUN...
‘7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET...
Yorumlar